banner913
banner932
banner1012

2017-2018 Sonbahar-Kışın Moda Renkleri

banner1020

Modern modacılar, orijinal fikirlerin ve alışılmadık kombinasyonların  çok muazzam çeşitliliğine sahip olmanız için güzel renk seçenekleri sundular. En son eğilimlere sizleri yönlendirerek 2017-2018 sonbahar-kışın moda renkleri neler bunları detaylı bir şekilde derledik. Bu renklerin büyük bir kısmını gardırobunuza dahil etmeniz gerekecek. Geçmiş mevsimlerin deneyimlerinden yola çıkarak, moda endüstrisinin giderek doğallığı tercih ettiğini ve bizi çevreleyen doğadan renklerini aldığını söyleyebiliriz. Son olarak nar şurubu rengi ve altın kireç renklerinin abiye tarzı elbiselerde harikalar yarattığını ekleyelim. Şimdi de 2018 yılının moda renklerine göz atalım.

banner974
2017-2018 Sonbahar-Kışın Moda Renkleri

banner971

1.Koyu Mavi

Denizin fırtınalı dalgalarının gölgesi en çok 2017-2018 sonbahar-kış koleksiyonlarında bulunuyor. Sessiz, fakat aynı zamanda parlak ve yoğun bu gölge, tekrarlanamaz bir kıyafet oluşturmak için harika bir temel oluşturabilir. Tasarımcılar tarafından bağımsız bir renk olarak kullanılabileceğinin altı çiziliyor. Koleksiyonlarda altın rengi, mor renklerle kombin yapılmıştı. Bunun yanında blazer ve pantolonlarla kombinasyonlar da yoğunlukta idi.

2018 renk modası

2.Açık Pembe

Daha önceki mevsimlerin koleksiyonlarında coşkulu pembe tonlarıyla tanıştık, ancak sonbaharda biraz daha nötr ve daha bulanık tonlar gerekiyor. Tasarımcılar bu yansımayı kalın katlar, örgülü kazaklar, saten elbiselerde kullandılar. Kumaşının yumuşaklığı kalın deri kayışları, ayakkabıları ve yoğun siyah taytları dengeler.

2018 moda renkleri

3.Nar Şurubu Rengi ve Kırmızı Tonları

Yoğun kırmızı, yılın herhangi bir zamanında kusursuz bir renktir. Önümüzdeki sezonda pembe paleti içerisindeki renkler daha geri planda olacaktır. Bununla birlikte, sonbahar-kış 2017-2018 moda şovlarında mor, turuncudan başka grenadin (nar şurubu rengi) ön plana çıktı. Nar şurubunun o parlak eşsiz kırmızı tonu elbiselere etkisini bırakmıştı. Kırmızı rengin özellikle dış giyimde daha koyu tonlarda olduğu görüldü. Şu an sezon en temel rengi olduğunu söyleyebiliriz.

2018 kış renk modası

4.Nötr Gri

Eğer sonbahar paletinden söz ediyorsak o zaman bu renk yılın yağışlı döneminde en yaygın şekilde kullanılacak yansımadır. Seçtiğiniz kıyafetlerden bağımsız olarak gri tonları harika görünecektir. Dünyanın her  yeri için nötr grinin moda olduğunu görebilirsiniz. Görünümü daha iyileştirmek içinde tasarımcılar gümüş metalik öğelerle kombinasyonlar oluşturmuştular.

nötr gri

5.Sonbaharın Renkleri

Sonbahar zamanının ılık tonları şarttır. Bütün bu çeşitlilik binlerce fikir getirebilir. Bu sıcak nüanslar yalnızca diğer renklerle değil aynı zamanda aralarında da uyumludur. Bej-sarı ve hardal tonları ilk defa öne çıkmadı ama daha büyük bir dikkatle vurgulandı. Farklı dokuları ve baskıyı birleştiren farklı yoğunluktaki renkler alışılmadık  kombinasyonlar oluşturmanıza izin veren önerilerdi. Ayrıca bu renkleri tek başına da rahatlıkla kullanabilirsiniz. 2017 sonbaharında en şık renklerinin bulunduğu öneriler seçilmişti. Altın kireç tonu da yine sonbaharın renkleri arasında yerini almıştı. Tasarımcılar bu önerilerle hayal güçlerini çok iyi kullandıklarını gösterdiler.

2017 renk modası

6.Yeşil Renk Temasında Değişiklikler

Yukarıda bahsettiğimiz altın kireç rengi moda podyumlarını fethettiğini gösterdi. Bu yüzden bu rengi elde etmek için acele etmelisiniz. Dokuları süslemek için çok iyi tonlar olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca parlaklık elde etmek içinde başarılı kombinasyonlar sunuyor. 2017-2018 sonbahar-kış  moda koleksiyonlarındaki yeşil tonların toplam hakimiyeti dikkat çekiyor. Haki, kirli yeşil, zeytin rengi  ve diğer serin tonlar öne çıkan yeşil tonları.

2018 yılında hangi renkler popüler?

7.Şarap Rengi

Sonbahar-kış sezonunun en zarif ve olağandışı rengidir. Bordur ve koyu morun karışımından ortaya çıkan şarap rengi hafif özelliktedir. Bazı kırmızı, bej ve metalik renklerle bu tonu kombinleyebilirsiniz. Renk uyumlarına dikkat etmenizde yarar var bu durumu atlamayın.

2017 sonbaharının moda renkleri

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.