banner913
banner932
banner1012

Sahnede 300 şişe şampanya patlatıldı

banner1020

Adaya farklı bir eğlence konsepti sunarak eğlence severlerin uğrak yeri haline gelen Maxim Royal'de bu hafta yine özel istek üzerine Yılmaz Morgül sahnedeydi. Sanatçının şerefine özel bir hayranından tam 300 şişe şampanya ardı ardına patlatıldı

banner974
Sahnede 300 şişe şampanya patlatıldı

banner971

Merit Royal’in eğlence adresi Maxim Royal önceki gece yine iddialı bir geceye imza attı. Bugüne kadar sayısız ünlü ismin sahne aldığı ve adaya farklı bir eğlence konsepti sunarak eğlence severlerin uğrak yeri haline gelen Maxim Royal'de bu hafta yine yeni yeniden özel istek üzerine Yılmaz Morgül sahnedeydi.

Maxim Royal perdelerini  Özgecan’ın slow şarkılarıyla açtı. Özgecan sesiyle misafirleri mest etti. Sonrasında sahneye çıkan Yılmaz Morgül beyaz takımı ile sahnede göz kamaştırdı.

Ardı ardına gelen istekler eğlenceyi katladı. Yılmaz Morgül, Maxim Royal misafirlerinden gelen istekleri tek tek söyledi.

Yılmaz Morgül, doğum günü olan konuklar için özel şarkılar da seslendirdi. Sanatçının şerefine viskiler açtırılıp, sahnesinde özel bir hayranından tam 300 şişe  şampanya ardı ardına patlatıldı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.