banner913
banner932
banner1012

Polemityalılar tombala gecelerinde coşuyor

banner1020

Binatlı Spor Kulübü’nün düzenlediği tombala geceleri yoğun ilgi görmeye devam ediyor

banner974
Polemityalılar tombala gecelerinde coşuyor

banner971
Ülkemizin köklü kulüplerinden ve Güzelyurt’un süper ligdeki temsilcilerinden Binatlı Yılmaz Spor Kulübü’nün gelir getirici etkinliklerinden olan Tombala geceleri tam gaz devam ediyor. Polemityalıların kulübü olan Binatlı Spor Kulübü’nün Haziran ayından itibaren her Salı akşamı yaptığı tombala geceleri yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz Salı akşamı yapılan tombala gecesinde sahneye her zaman sürprizlerle gelen Kader Ateş, bu kez faytonla geldi.

Gecede Kader Ateş’le birlikte sahneyi paylaşan Ezgi Özcan hem güzelliği hem de sesiyle konukları mest etti.  Ezgi Özcan’ın bundan sonra her Salı akşamı Kader Ateş’le birlikte Binatlı Kulübü tombala gecelerinde sahne alacağı duyuruldu.

Yaz aylarının Güzelyurt bölgesinin en eğlenceli etkinliği haline gelen tombala gecelerinde hem kulübe maddi katkı sağlanıyor hem de vatandaşlar stress atıyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.