banner913
banner932
banner1012

Blackpink'in "Kill This Love" parçası rekor kırdı

banner1020

Blackpink'in "Kill This Love" parçası, Youtube'da 56,7 milyonla 24 saat içinde en fazla izlenen video oldu

banner974
Blackpink'in "Kill This Love" parçası rekor kırdı

banner971

Güney Koreli pop müzik grubu Blackpink'in "Kill This Love" parçası, video paylaşım sitesi Youtube'da 100 milyon izlenme sayısına en kısa sürede ulaşan video oldu.

BBC'nin haberine göre, Blackpink'in "Kill This Love" videosu, Koreli pop star Psy'ın "Gentleman" videosunun rekorunu kırarak 2 gün 14 saatte 100 milyon izlenme sayısına ulaştı.

YouTube’dan yapılan açıklamada, "Kill This Love"ın 56,7 milyonla 24 saat içinde en fazla izlenen video olduğu belirtildi. Böylece Blackpink, Ariana Grande'nin "Thank U, Next" videosunun 55,4 milyon izlenme sayısını geçmiş oldu.

Fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'da 16,7 milyon takipçisi olan 2016'da kurulan Blackpink, Jisoo, Jennie, Rose ve Lisa'dan oluşuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatma bade atar - 5 yıl önce
blackpınk cok sevıyorum suan 29 M obenesı var