banner913
banner932
banner1012

Baflılar tombala gecelerinde coşuyor

banner1020

Baf Ülkü Yurdu tesislerinde sahne alan Voice Of Cyprus grubu, canlı performanslarıyla mest ederken, Mulla Hasan &Susami isimli komedi tarzı parodi konuklardan büyük alkış aldı

banner974
Baflılar tombala gecelerinde coşuyor

banner971
 
 
Güzelyurt bölgesinin Süper Lig temsilcilerinden Baf Ülkü Yurdu Spor Kulübü tarafından düzenlenen bol müzikli ve eğlenceli geleneksel tombala geceleri devam ediyor.


Geçtiğimiz Pazartesi gecesi, Baf Ülkü Yurdu tesislerinde yoğun katılımla gerçekleşen gecede, Voice Of Cyprus grubu muhteşem bir performansla sahne aldı.


Alpay Volkan Sanat Derneği’nin katkılarıyla hazırlanan Tahsin Abdullahoğlu ve Kemal Yazgan oyunculuğundaki Mulla Hasan &Susami isimli komedi tarzı parodi konuklardan büyük alkış aldı.




Mert Metinkal’ın sunuculuğunu yaptığı gecede kulübe katkıda bulunan kişi ve kuruluşlara plaketler takdim edildi.,





Gecede kısa bir konuşma yapan kulüp başkanı Ahmet Ertay, Baf Ülkü Yurdu’nun başarılarının devamı için camianın kulübe daha çok sahip çıkması gerektiğini ifade etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.