banner913
banner932
banner1012

Acapulco, çocuklarla renklendi

banner1020

Acapulco Resort’un sömestr tatilinde düzenlediği ‘Hade Şenliğe’ isimli Çocuk Kampı etkinliği devam ediyor

banner974
Acapulco, çocuklarla renklendi

banner971

Kıbrıs’ın yaratıcılık odaklı ilk çocuk kültür ve sanat festivali, olan ‘Hade Şenliğe’ isimli Çocuk Kampı, 6/9 Şubat ve 13/16 Şubat 2020 tarihlerinde, Acapulco Resort’ta gerçekleştiriliyor.

Bu yıl ilki düzenlenen sömestr çocuk şenliği, büyük oyun alanları ve zenginleşen içeriği ile her yaştan çocuk katılımcıyı ve aileleri Acapulco Resort’ta ağırlıyor.

Festivalde atölye çalışmaları, Kıbrıs’ta sanat ve kültür alanında akademik uzman  hocalar eşliğinde gerçekleşmekte. Çocuklar ve ebeveynler için birbirinden eğlenceli oyun atölye alanları, söyleşiler, yarışmalar ve sinema aktivitelerinden oluşan dopdolu programıyla Sömestir Çocuk Şenliği, tüm aileleri bir araya getirdi.

Festivalde çocuklar bol bol oyun oynarken, yaratıcılıklarını oyun yoluyla keşfetme fırsatı buluyorlar.

6 ve 9 Şubat tarihlerinde yapılan ilk iki etkinlikte katılımcıların tüm günü eğlence ile geçirdikleri dopdolu Balon Showlar, Yarışmalar, Karaoke, Sinema, Yüz Boyama ve çok sayıda gün boyu şenliklerde farklı sürpriz etkinlikler de yer aldı. Ebeveynlere yönelik ilham verici söyleşi seanslarında ise aralarında yazar, tiyatrocu, oyuncu, uzman akademisyenler ve ressamların bulunduğu önemli isimler konuk olarak katıldılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.