banner913
banner932
banner1012

Olağan Denemeler Hollanda'da gösterilecek

banner1020

Yönetmenliğini Doğuş Özokutan ve Vasvi Çiftcioğlu’nun birlikte üstlendiği “Olağan Denemeler” adlı kısa filmin resmi seçkisine girdiği uluslararası festival sayısı 41’e ulaştı. Hollanda’nın Leiden şehrinde bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan “Leiden International Short Film Experience” adlı festivale seçilen Olağan Denemeler, 14 Mayıs Pazar günü Hollanda prömiyerini yapacak.

banner974
Olağan Denemeler Hollanda'da gösterilecek

banner971

Kısa adı LIFSE olan festivale bu yıl 80 ülkeden 1281 filmin başvuru yaptığı ve 151 filmin gösterim için seçildiği açıklandı. LIFSE, bu yıl 14-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

“24 ÜLKE, 41 ULUSLARARASI FESTİVAL GÖSTERİMİ”

Dünya prömiyerini Nisan 2015’te ABD’de yapan Olağan Denemeler, Hollanda gösterimiyle birlikte, bugüne kadar 24 farklı ülkede 41 uluslararası festivalde gösterilmiş olacak.

OSCAR Seçmeleri’ne katılan ilk ve tek Kıbrıs Türk yapımı kısa film olma özelliğini taşıyan Olağan Denemeler, ikisi ABD’den biri de Brezilya’dan olmak üzere üç uluslararası ödül kazandı.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.