banner913
banner932
banner1012

LTB'nin “Şehrin Müzisyenlerinin Yanındayız” projesi başladı

banner1020

banner974
LTB'nin “Şehrin Müzisyenlerinin Yanındayız” projesi başladı

banner971

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) pandemi döneminde uzun süredir mesleğini icra edemeyen ve müzik dışında maddi geliri olmayan müzisyenlere destek olmak amacıyla başlattığı “Şehrin Müzisyenlerinin Yanındayız” projesinde performans icrası başladı.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı da Bandabuliya Sahnesi’nde müzisyenleri ziyaret ederek hem canlı performansları dinledi hem de sohbet etti. 

Bandabuliya Sahnesi’nde pandemi kurallarına uygun şekilde 30 dakikalık seyircisiz şekilde yapılan performanslar, LTB ve LBO’nun sosyal medya kanallarıyla tüm yurttaşlarla buluşacak.

Belediyeden verilen bilgiye göre, LTB’nin Lefkoşa Belediye Orkestrası organizasyonuyla düzenlediği ve 70 müzisyen, grup ve Dj’in yer aldığı projeye dün başlayan kayıtlar 20 Mart Cumartesi günü sona erecek.

Müzisyenlere hem sanatlarını icra etme imkanı sağlayan hem de maddi bir destek sağlayan etkinlik sosyal belediyeciliğin vazgeçilmezlerinden sosyal politikalara da iyi bir örnek oluşturuyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.