banner913
banner932
banner1012

Livaneli, 16 Nisan'da okurlarıyla YDÜ'de buluşacak

banner1020

Yazar ve şarkıcı Zülfü Livaneli, 16 Nisan’da saat 14.00'te YDÜ Büyük Kütüphanesi’nde okurlarıyla buluşuyor

banner974
Livaneli, 16 Nisan'da okurlarıyla YDÜ'de buluşacak

banner971

Türk Edebiyatı’nın en önemli yazarlarından birisi olan Zülfü Livaneli 16 Nisan günü Saat 14.00 Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphanesi’nde okurlarıyla buluşuyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Kıbrıs Araştırmaları Merkezi (YDÜ-KAM) Başkanı Doç.Dr.Şevket Öznur, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; “Zülfü Livaneli, Çağdaş  Edebiyatının en önemli yazarlarından birisi olarak kabul edilmektedir.  ’nın birçok ülkesinde çevirisi yapılan, güçlü kalemi ve yazınsal uslubuyla okuyacağınız kitapları ,Türkiye’nin sosyal ve kültürel yaşamına, geçmişine ışık tutmaktadır.  Türkçeyi  usta kullanmasında dolayı, eserleri akıcı ,sürükleyici bu bağlamda kitapları bir oturuşta okunacak türde.  Yazar bu etkinlikte daha çok okurlarından ona eserleriyle ilgili  sorular sormalarını istemektedir. Bu nedenle etkinliğin adını “Okur-Yazar” buluşması yaptık. Yazar genç kuşak üniversitelilerden istediği, onu eserlerini yorumlamalarını, tartışmalarıdır. Bu nedenle etkinlik samimi ve soru-cevap şeklinde olacaktır.”Dedi.

Yakın Doğu Üniversitesi, Kıbrıs (Near East University, Cyprus ) Kıbrıs Araştırmaları Merkezi ve Kıbrıs Edebiyatçılar Derneği’nin ortak düzenleyeceği etkinliğe tüm halkımız davetlidir. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.