banner913
banner932
banner1012

KÖDER ile Garanti BBVA’dan “41 Kadın-41 Hayat Sergisi”

banner1020

Kıbrıs Kadın Öyküleri Derneği (KÖDER) ile Garanti BBVA’nın birlikte düzenlediği “Hayatımıza Değer Katan Kadınlarımız- 41 KADIN-41 HAYAT” sergisi 13 Ekim Perşembe günü Saçaklı Ev’de açılıyor.

banner974
KÖDER ile Garanti BBVA’dan “41 Kadın-41 Hayat Sergisi”

banner971
 
 
KÖDER’den yapılan açıklamada, “Yaratttıklarıyla eserleriyle, emekleriyle, mücadeleleriyle, duruşlarıyla geçmişin iş yaşamı,sosyal, kültürel, sanatsal  ve ekonomik hayatında yer etmiş kadınlarımızın anılması, Kıbrıs Türk halkının tarihsel yapısının belgelenmesi, günümüze ve geleceğe aktarılması amacıyla 2 yıla yakın geçmişinde belgesel gösterimleri, kitap çalışması,sergiler ve eğitim çalışmaları düzenleyerek çıktığı yolda kararlı ve aktif bir şekilde ilerleyen KÖDER’in kültür-sanata destekleriyle bilinen ülkemizde faaliyet gösteren değerli bankalardan Garanti BBVA ile birlikte düzenlediği 'Hayatımıza Değer Katan Kadınlarımız- 41 KADIN-41 HAYAT' sergisi 13 Ekim Perşembe günü saat 17.30’da Saçaklı Ev’de açılıyor. 41 kadına ait fotoğraf, bilgi, kişisel eşyaları ve eserlerinden oluşan sergi, halka açık olup tüm yurttaşlar sergiye davetlidir.” denildi.
 
Sergi 14 Ekim Cuma günü mesai saatleri içerisinde ve 15 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’e kadar gezilebilecek.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.