banner913
banner932
banner1012

Karikatürcülerin eserleri sergileniyor

banner1020

9. Uluslararası Zeytin Karikatürleri ve Mizah Sergisi, Girne Belediyesi binası girişindeki salonda sergilenmeye devam ediyor

banner974
Karikatürcülerin eserleri sergileniyor

banner971
  
Girne Belediyesi ile Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği tarafından, 19. Zeytin Festivali çerçevesinde düzenlenen ve 62 ülkeden 288 katılımcının 886 eser ile katıldığı, 9. Uluslararası Zeytin Karikatürleri ve Mizah Sergisi, Girne Belediyesi Yeni Hizmet binası girişindeki salonda sergilenmeye devam ediyor.
Covid-19 salgını sonucu Dünya’daki posta hizmetlerinin kısıtlı çalışmalarına rağmen, Corona’ya inat, 62 ülkeden 288 karikatürcünün 887 eser ile katıldığı yarışmanın sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.
Ödül alanlar ve dereceye girenlerin karikatürlerinin yılsonuna kadar Girne Belediyesi Yeni Hizmet binasında sergilenmeye devam edeceği kaydedildi.



Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kültür ve Sanat konusunda Girne halkının gelişimine katkı koymak adına bu tür organizasyonlarda lokomotif görevinde bulunduklarını söyledi.
Tüm halkın Girne Belediyesi Hizmet Binası’nda bu eserleri görebileceğini dile getiren Güngördü, Uluslararası bir yarışma olan 9. Zeytin Karikatürleri ve Mizah yarışmasının sonuçlanmasının ardından sergiyi yılsonuna kadar giriş katında sergileyeceklerini belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.