banner913
banner932
banner1012

Eğitim politikalarına rehberlik edecek bir kitap

banner1020

2023 eğitim politikalarına rehberlik yapması amacıyla TC Eğitim Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı’na sunulan kitaplarda, YDÜ Öğretim Görevlisi Yücehan Yücesoy’un iki sunumu da yer aldı

banner974
Eğitim politikalarına rehberlik edecek bir kitap

banner971
 
Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Uzm. Yücehan Yücesoy’un 2021’de Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi tarafından düzenlenen iki farklı çalıştayda yaptığı sunumların da yer aldığı bilimsel çalışmaları içeren kitaplar, 2023 eğitim politikalarına rehberlik yapması amacıyla Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı’na sunuldu.
“2023’e Doğru Türkiye’de Din ve Değerler Eğitimi” çalıştayında “Değerler Eğitiminde Teknoloji ve Animasyon Kullanım Uygulamaları” konu başlığını irdeleyen Yücesoy, “2023’e Doğru Türkiye’de Öğretmen Yetiştirme” çalıştayında ise “Öğretmenlerin Teknoloji Kullanma Yeterlilikleri” konulu sunumunu gerçekleştirdi.
Teknolojinin hayatın her alanında büyük bir öneme sahip olduğunu hatırlatan Yücehan Yücesoy, eğitimcilerin de bu konudaki donanımlarının öğrencilerin gelişimi açısından yadsınamaz bir öneme sahip olduğunu vurguladı. 
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.