banner913
banner932
banner1012

Çağlar Yüksel Hep Yek 4 sinema filminde

banner1020

banner974
Çağlar Yüksel Hep Yek 4 sinema filminde

banner971
Oyunculuk basamaklarını emin adımlarla çıkan Çağlar Yüksel, “Kod Adı Venüs” ile başladığı yolculuğa peşi sıra yenilerini ekledi ve şimdi de Hep Yek serilerinin 4.’sünde başrol yardımcısı olarak kamera karşısına geçti.
Oyunculuk kariyerine Kod Adı Venüs ile başlayan Yüksel, hemen ardından Kurtlar Vadisi Pusu’da görev aldı. Çağlar Yüksel, buradaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekerek Hep Yek serisine girmeyi de başardı ve Hep Yek 3’te Mafyanın baş adamı olarak karşımıza çıktı. Şimdi serinin 4. Halkasında başrol yardımcısı olarak rol alan Yüksel, şu sıralar çekimleri devam eden sinema filmi için İstanbul’da bulunuyor.
 Yapımcılığını Bilal Kalyoncu’nun, yönetmenliğini Özgür Bakar’ın üstlendiği bu komedi filminin oyuncu kadrosunda İnan Ulaş, Torun Önder Açıkbaş, Şafak Sezer, Yıldırım Memişoğlu, Orhan Aydın, Çağlar Yüksel ve Serdal Genç yer alıyor
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.