banner913
banner932
banner1012

20. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali devam ediyor

banner1020

​Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği’nin bu yıl 20'ncisini düzenlediği Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali Soprano Burcu Uyar & KKTC CSO konseri ile devam ediyo

banner974
20. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali devam ediyor

banner971

Bellapais Manastırı’nda bu akşam saat 20.30’da yer alacak konser ile KKTC CSO 2022-2023 sezon açılışı da gerçekleştirecek.

Şef Ali Hoca yönetimindeki KKTC CSO’nun eşliğinde solist olarak yer alacak ünlü Soprano Burcu Uyar; Verdi, Bellini, Puccini, Gounod ve Dvorak’ın operalarından seçme aryaları yorumlayacak.

1 Kasım' a kadar 12 farklı konserin yer alacağı Festival 10 Ekim’de Bellapais Manastırı’nda yer alacak Gökhan Bağcı & Ali Can Öztan Cello & Timpani konseri ile devam edecek.

Festival biletleri Deniz Plazalar, biletfest.com ve konser girişinden alınabiliyor. 

20. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali’nde yer alacak konserler şöyle:

14 Ekim Yıldızlarla Opera;  Soprano Görkem Ezgi Yıldırım- Soprano Tuğba Mankal- Mezzosoprano Ezgi Karakaya- Piyano: Esra Poyrazoğlu Alpan

21 Ekim Fazıl Say Piyano Resitali

25 Ekim John Williams Müzikleri/LBO Konseri

27 Ekim Arman Ratip Piyano Resitali

30 Ekim A Capella Boğaziçi Konseri

1 Kasım Burcu Durmaz & KKTC CSO Konseri.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.