banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa’ya yeni soluk

banner1020

Cafe Gürlevik, Lefkoşa Küçük Kaymaklı bölgesinde hizmete açıldı

banner974
Lefkoşa’ya yeni soluk

banner971
 
 
Cafe Gürlevik, Pazar günü Lefkoşa Küçük Kaymaklı bölgesinde açıldı. Kapalı ortamı ve açık alanda oturma imkanı bulacağınız Cafe Gürlevik, açılışında katılım gösteren müşterilerinden tam not aldı.
Açılışını Bafra Gıda direktörü Gazi Akıncı’nın yaptığı “Cafe Gürlevik’i” Lefkoşa’ya kazandırmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.
Cafenin açılışında kurdele kesimini uğur getirmesi için çocukların yapmasını isteyen Akıncı maksadını şöyle açıkladı; “Çocuklar masumiyet ve samimiyeti temsil ettiği için böyle bir karar aldık.”
Gazi Akıncı açılışta yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;
Neden Cafe Gürlevik? Bir çoğumuzun bildiği gibi Gürlevik Kaynak suyunun ismidir. Bu su Anadolu’da yüzlerce köyün içme suyu ihtiyacını karşılar. Ve aynı zamanda mesire yeri olarak ta kullanılmaktadır. Sıla özleminin verdiği duygu ile bu ismi kullandık. Lefkoşa’daki sohbet mekanımız, durak noktamız artık Cafe Gürlevik. Bu küçük ve nezih mekanımıza katılım gösteren herkese teşekkür ederiz”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.