banner913
banner932
banner1012

Daha çok sevişmek için 10 neden

Seks harika bir şey! Sadece zevk verdiği için değil. Daha çok sevişmeniz için tonlarca saklı sebep var. Çoğu insan sekse yeterince vakit ayırmıyor ve hata ediyor… Neden mi?

banner974
Daha çok sevişmek için 10 neden

banner971

1. Ekstra kalori yakmak için birebir
Akşamüstü yediğiniz ekstra bir dilim pastanın vicdan azabını mı çekiyorsunuz? Endişelenmeyin. Seks kalori yakmanın en zevkli yolu olsa gerek. Bugün spor salonuna gitmeyin ve onun yerine partnerinizi ateşlendirecek bir şeyler düşünün. Seks kesinlikle tüm vücudunuzu forma sokar. 30 dakikalık sevişmenin karşılığı yaklaşık olarak 200 kaloridir. 

sevişmek ile ilgili görsel sonucu

2. Temel Reis’in ıspanağına kimin ihtiyacı var? Sevişmek sizi yeterince güçlü kılar!
Evet, sevişmek sizi güçlendirir ve bunu mecazi olarak söylemiyoruz. Seks esnasında salgılanan endorfinin vücudunuz üzerinde muazzam etkileri var. Kramplar ve baş ağrısı gibi çeşitli vücut ağrılarını önler.

sevişmek ile ilgili görsel sonucu

3. Mutlu eder
Ruh halinizi değiştirmek ve çok daha iyi hissetmek için sevişmek idealdir. Ayrıca her zaman bir partnera ihtiyacınız yok. Bir kadın mastrübasyon yaparak kaygılarından kurtulabilr. Ve zevk alırken aynı zamanda dopamin ve serotonin salgılar, ki bu kimyasallar kadınlara depresyon için verilen ilaçların amacıdır.

sevişmek ile ilgili görsel sonucu

4. Daha az hasta olursunuz
Bağışıklık sistemini güçlendirir. Haftada en az bir kez seks yapan insanlarda, bağışıklık sistemini güçlendiren bir antikor olan immünglobulin A’ya yüzde 30 daha fazla rastlanır.

sevişmek ile ilgili görsel sonucu

5. İyi uyku
Güzel bir sevişme geceleri uyumadan önce dinleyeceğiniz en güzel masaldır. Orgazm olduktan sonra dinlenme ve uyku duyularından sorumlu prolaktin hormonu salgılıyoruz.

birlikte uyuyan çiftler ile ilgili görsel sonucu

6. Güzellik ürünleri masrafınız azalır
Hepimiz sonsuz bir ışıltıyı nasıl elde edeceğimizi biliyoruz değil mi bayanlar? Güzellik ihtiyaçları için farklı kozmetik ürünler deneyip durmak yerine, net bir şekilde sekse yönelin. Çünkü metabolizmayı güçlendiren seks, terlememize ve toksinleri vücudumuzdan atmamıza yardımcı olur.

Görsel sonucu

7. Kalp krizi riskini azaltır
Çeşitli çalışmalarda seksin kalp atışını hızlandırırken östrojen ve testosteron seviyelerini dengelediği ortaya çıkmıştır. Bunlar az olduğunda kalp hastalıkları riski de azalır. 

love heart image hd ile ilgili görsel sonucu

8. Sevgilinizle bağlarınızı güçlendirir
Birbirinize biraz daha mı yakın olmak istiyorsunuz? Birbiriniz hakkında daha fazla şey öğrenme? Ve birbirinizi daha mutlu etmek? Sizce de bunun en zevkli yolu seks değil mi?

9. Zekanızı geliştirir
Yapılan son araştırmalara göre seksüel aktiviteler stres kaynaklı hafıza kayıplarını önlüyor ve bu daha dinç ve zinde bir beyine sahip olmanız demek.

sevişmek zekanızı geliştirir ile ilgili görsel sonucu

10. Ağrısız regl ve daha az kramp
Kadınlar orgazm olduğunda rahim ve diğer kaslar gevşer, bu da vücudun rahatlamasına ve regl dönemlerinin daha hafif geçmesine sebep olur.

sevişmek Ağrısız regl ve daha az kramp ile ilgili görsel sonucu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
betül - 6 yıl önce
harika bi şeymiş bu
Misafir Avatar
tarık 00 - 5 yıl önce @betül
aynen
Avatar
merve - 6 yıl önce
sevdigiminsanuzaklarda
Avatar
Ali - 6 yıl önce
Dünyanın en güzel lezzeti.zevkin adı
Avatar
alev - 5 yıl önce
iyi
Avatar
Fatmanur - 5 yıl önce
Bence de yani çok iyi yaparım ben bunu
Avatar
seval - 5 yıl önce
iyi
Avatar
Maftuna - 5 yıl önce
Kesınlıkle dogru sewışmek hayatdır
Avatar
Fatime - 5 yıl önce
Sevismek