banner913
banner932
banner1012

Sararmış Tişörtleri Çöpe Atmayın!

banner1020

İlk günkü haline getirmek çok kolay Açık renk kıyafetler genellikle yaz aylarında tercih edilir. Deodorant lekesi, ter lekesi gibi kumaşa işleyen inatçı lekeler zamanla kıyafetin sararmasına ve kötü görünmesine neden olur. Zamanında müdahale edilmeyen sararan kıyafetler sonunda istemeseniz de çöpe gidebilir. Ancak sararmış kıyafetleri ilk günkü gibi bembeyaz yapmanın bir yolu var.

banner974
Sararmış Tişörtleri Çöpe Atmayın!

banner971

Özellikle beyaz gibi açık renk tişört gibi kıyafetlerde zamanla meydana gelen deodorant ve ter gibi lekeler koltuk altı bölgesinde sararmaların oluşmasına neden olur. Kimyasal içerikli pahalı deterjanlara çuvalla para vermektense evinizde doğal malzemelerle kıyafetinizi ilk günkü haline döndürebilirsiniz.

iStock-626574236

TER LEKESİNDEN KURTULMA YOLU

Giymeyi planladığınız tişörtünüzü elinize aldığınızda koltuk altı bölgesinin sarardığını mı fark ettiniz. Sakın tişörtü çöpe atmayın. Sarı lekelere veda etmenin yolu var.

Her yerde satılan oksijenli sudan satın alın. Orta boy sprey şişesine 2 kapak oksijenli su ve bir yemek kaşığı bulaşık deterjanı dökün. Sprey şişesini kapatın ve bu karışımı giysilerinizin üzerindeki sararan yerlere püskürtün. Bu şekilde 15 dakika bekletin ve ardından giysinizi çamaşır makinesine atın. Yıkadıktan sonra sarı lekelerin kaybolduğunu göreceksiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.