banner913
banner932
banner1012

YDÜ, Yükseliş ve UKÜ haftayı galibiyetle kapattı

banner1020

banner974
YDÜ, Yükseliş ve UKÜ haftayı galibiyetle kapattı

banner971
Hentbol U16 erkekler liginde dün oynanan 3 karşılaşma ile hafta tamamlandı. Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmalarda, YDÜ – Levent’i, UKÜ – Doğukent’i, Yükseliş ise MGA takımını mağlup ederek haftayı galibiyetle kapatmış oldu.
Atatürk Spor Salonunda oynanan günün ilk karşılaşmasında YDÜ ile Levent takımları karşı karşıya geldi. İlk devreyi rakibi Levent karşısında 20 – 9 önde kapatan YDÜ maçı da 36 – 20 kazanarak haftayı galibiyetle kapattı. YDÜ’de Demir 7 golle maçı tamamlarken, Hasan, Anver ve Sami maçı 6’şar golle bitiren oyuncular oldu.
Günün ikinci karşılaşmasında ise UKÜ ile Doğukent takımları mücadele etti. Maçın başından sonuna kadar rahat bir oyun sergileyen UKÜ maçın ilk devresini rakibi Doğukent karşısında 10 – 2 önde kapatırken, maçın ikinci devresinde de etkili oyununu devam ettiren UKÜ sahadan 22 – 14 galibiyetle ayrılarak yoluna devam etti. UKÜ’de Samed maçı 13 golle tamamlayarak maçın adamı oldu.

Günün son maçında ise Yükseliş ile MGA takımları karşı karşıya geldi. İlk devresi çekişmeli geçen mücadelede soyunma odasına 8 -7 önde giden Yükseliş, maçın ikinci devresinde daha iyi performans ortaya koyara sahadan 21 – 11 galibiyetle ayrılarak emin adımlarla yoluna devam etti.
Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.