banner913
banner932
banner1012

YDÜ ve UKÜ zirvede

banner1020

Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U18 Liglerinde Şubat ayı maçları tamamlanırken YDÜ ve UKÜ yenilgisiz zirvede yer alıyorlar

banner974
YDÜ ve UKÜ zirvede

banner971

Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen 18 yaş altı liglerinde adım adım sona gelinirken Erkekler U18 Liginde Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), kızlar U18 liginde ise Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) takımı lider durumda bulunuyor.

Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U18 kızlar ve erkekler liglerinde Şubat ayının son maçları Salı ve Çarşamba günleri oynandı. U18 kızlar liginde CIU Arena’da oynanan DİGEM-UKÜ maçında, lider UKÜ 29-21 galip gelerek yenilgisiz liderliğini sürdürdü. Ligde Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya gelen YDÜ-Şahlanspor mücadelesinde ise kazanan 30-23’lük skorla Şahlanspor kızları oldu. Şahlanspor kızları da ligde yenilgisiz ikinci sırada bulunuyor.

Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U18 erkeklerde Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya gelen YDÜ, UKÜ gençlerinin mücadelesini YDÜ kazandı. YDÜ erkeklerinin 36-23 üstünlüğünde biten maç ile YDÜ takımı da yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.