banner913
banner932
banner1012

Kadınlar hentbolunda şampiyon UKÜ

banner1020

Hentbolda yeni sezon Derviş Mişon Kupası ile başlarken, kadınlar finalinde Şahlanspor’u mağlup eden Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi şampiyon oldu

banner974
Kadınlar hentbolunda şampiyon UKÜ

banner971

Hentbolda yeni sezon pandemi sonrası Derviş Mişon Kupası ile başladı. Geleneksel olarak düzenlenen Derviş Mişon Kupası, pandemi tedbirleri ve Sağlık Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde seyircisiz olarak gerçekleşti. Haspolat’taki UKÜ Arena’daki gerçekleşen organizasyonda yer alan 144 sporcu ve 10 hakem UKÜ öğrenci yurtlarında konaklatıldı. Protokol gereği kamp şeklinde gerçekleşen Derviş Mişon Kupası’nde ilk gün yarı final maçları oynandı. İkinci gün oynanan kadınlar finali sonunda kadınlarda Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) şampiyon oldu.

Derviş Mişon Kupası’nda ilk olarak kadınlar finali oynandı. UKÜ ile Şahlanspor arasındaki kadınlar finalinin ilk devresi 16-11 UKÜ üstünlüğünde bitti. Üstünlüğü maç sonuna kadar taşıyan UKÜ kadınları mücadeleden 34-23 galip ayrılıp, sezona şampiyon olarak başladı. Turnuvada kadınlarda üçüncülük ise DİGEM takımının oldu.

Maçlar sonunda düzenlenen törende takımlara ödülleri merhum Derviş Mişon’un ailesi ve federasyon yöneticileri tarafından verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.