banner913
banner932
banner1012

İkbal: Yurt dışı temas oyuncularımıza büyük moral – motivasyon oldu

banner1020

Mazhar İkbal, “China Bazaar Gençlik Gücü Hentbol Takımımızın, Bosna Hersek’te uluslararası turnuvaya katılması önemli bir olaydır. Bu yurt dışı temas oyuncularımıza büyük moral – motivasyon oldu.” açıklamasını yaptı

banner974
İkbal: Yurt dışı temas oyuncularımıza büyük moral – motivasyon oldu

banner971
Hentbolda Büyük Erkekler Ligine damga vuran China Bazaar Gençlik Gücü Hentbol Takımı, geçtiğimiz günlerde Bosna Hersek’te uluslararası turnuvaya katılmıştı.
China Bazaar Gençlik Gücü Hentbol Takımının başarılı temsiliyeti ile ilgili olarak kulübün Fahri başkanı Mazhar İkbal değerlendirmelerde bulundu. Mazhar İkbal’in değerlendirmeleri şöyle:
“China Bazaar Gençlik Gücü Hentbol Takımımızın, Bosna Hersek’te uluslararası turnuvaya katılması önemli bir olaydır. Bu turnuvada başarılı maçlar çıkaran takımımızı kutlarım.
Dışa kapalı spor yapımız içerisinde bu yurt dışı temas oyuncularımıza büyük moral – motivasyon oldu. Bu tarz temsiliyetlerin artması için elimizden geleni yapacağız. Bunun maliyeti de önemli değildir. Bu arada Pakistan’dan da bir hentbol takımının ülkemize gelmesi için girişimlerimiz vardır.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.