banner913
banner932
banner1012

Hentbolda süper heyecan

banner1020

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 3. devre başları başlarken, UKÜ-YDÜ maçı nefes keserken haftanın en çekişmeli maçında UKÜ, YDÜ’yü 2 sayı farkla mağlup etti

banner974
Hentbolda süper heyecan

banner971

Hentbol Federasyonu tarafından Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu işbirliğinde organize edilen Erkekler Süper Ligi’nde üçüncü devrenin ilk 4 maçı geride kaldı.

Lig lideri ve son şampiyon Gençlik Gücü üçüncü devre ilk maçında MGA’yı 44-22 mağlup ederken, YDÜ de Yükseliş’i 33-28 ile geçmişti. Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) üçüncü devre ilk maçında Yükseliş’i 36-34 mağlup ederek ligdeki üçüncü galibiyetine imza atarken Yükseliş tek galibiyette kaldı. Erkekler Süper Ligi’nde dün akşam oynanan maçta ise ev sahibi UKÜ 2 sayı farkla YDÜ’yü mağlup etmeyi başardı.

Maç programı şöyle:

12 Şubat Çarşamba

Saat 18.30: Yükseliş-UKÜ (Atatürk Spor Salonu)

15 Şubat Cuma

Saat 18.45: YDÜ-GG (RA 25)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.