banner913
banner932
banner1012

Hentbolda seminerler dizisi başladı

banner1020

Hentbol Federasyonunun, sporcu ve antrenörleri bilgilendirme, bilgileri tazeleme ve yenilikleri öğrenme adına başlattığımı seminerler dizisinin ilki online olarak düzenlendi

banner974
Hentbolda seminerler dizisi başladı

banner971
KKTC Hentbol Federasyonu covid-19 tedbirleri kapsamında yasaklanan tüm antrenman ve spor müsabakaların olmadığı dönemi fırsata çevirmek için seminerler dizisi yapma kararı alırken, seminerlerin ilkini 17 Şubat Çarşamba akşamı gerçekleştirdi.
Federasyon, sporcu ve antrenörleri bilgilendirme, bilgileri tazeleme ve yenilikleri öğrenme adına başlattığımı seminerler dizisinin ilki onlineolarak düzenlendi. Federasyon genel sekreteri aynı zamanda MHK başkanı Ediz Arıkan tarafından gerçekleştirilen seminer “zoom” programı üzerinden gerçekleşti.
Seminer öncesi antrenörler grubundan link paylaşımı yapılarak katılımın gerçekleştiği seminer Ediz Arıkan’ın keyifli ve eğlenceli sunumuyla, katılımcı formatta yapıldı.
Hentbol Federasyonu seminerler dizisinin devam edeceğini duyurdu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.