banner913
banner932
banner1012

Hentbolda seminerler başlıyor

banner1020

Hentbol Federasyonu, seminerler dizisi başlatırken, ilk olarak MHK Başkanı Ediz Arıkan, hentbol oyun kurallarıyla ilgili bir seminer verecek

banner974
Hentbolda seminerler başlıyor

banner971
KKTC Hentbol Federasyonu,sporcu ve antrenörleri bilgilendirme, bilgileri tazeleme ve yenilikleri öğrenme adına seminerler dizisi başlatıyor.
Hentbol Federasyonundan konu ile ilgili şu açıklama yapıldı:
“Pandemi nedeniyle sporun durdurulması ve bu sürecin uzatılması nedeniyle federasyonumuz, sporcu ve antrenörlerimizi bilgilendirme, bilgileri tazeleme ve yenilikleri öğrenme adına bir seminerler dizisini başlatıyor. 
Seminerlerde yurtiçi ve dışından değerli hocalarımız sunumlarını yapacaklardır. Seminerlerde ilk olarak 17 Şubat 2021 tarihinde Çarşamba saat 19:30 da MHK Başkanımız sayın Ediz Arıkan, hentbol oyun kurallarıyla ilgili bir seminer verecektir.
ZOOM üzerinden gerçekleştirilecek seminer 100 kişi ile sınırlandırıldı.  Seminer öncesi antrenörler grubundan link paylaşımı yapılacak.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.