banner913
banner932
banner1012

Hentbolcular Harun Bostan’a ağladılar

banner1020

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde hentbolcusu Harun Bostan için anma töreni düzenlenirken, törende hentbol camiası, gözyaşlarını tutamadı

banner974
Hentbolcular Harun Bostan’a ağladılar

banner971
KKTC Hentbol Federasyonunda kayıtlı lisanslı sporcu bulunan ve geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Harun Bostan için ülkemizde bir anma töreni düzenlendi. 
Kayseri'de serinlemek için girdiği gölde boğularak hayatını kaybeden Harun, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde hentbol oynuyordu. 20 yaşındaki genç hentbolcunun hayatını kaybetmesi hentbol camiası başta olmak üzere UKÜ ailesini de yasa boğdu. 
Harun Bostan için Hentbol Federasyonu önünde düzenlenen törene hemen tüm kulüp sporcuları ve idarecileri katıldı. Özellikle UKÜ kadın ve erkek takımından sporcuların gözyaşlarını tutamadığı törende Harun'un fotoğrafı önünde bir konuşma yapıldı ve anısına saygı duruşunda bulunularak çiçekler konuldu.
Harun Bostan anısına yapılan saygı konuşmalarında zor anlar yaşayan hentbol camiası hep birlikte alkışlarla Harun'un yasını tuttu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.