banner913
banner932
banner1012

Famagusta Cup’ta ikinci gün tamamlandı

banner1020

Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları Mağusa Kupası’nda ikinci gün 4 maçla tamamlandı

banner974
Famagusta Cup’ta ikinci gün tamamlandı

banner971
Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları Mağusa Kupası tüm hızıyla devam ediyor. Dün 4 karşılaşmanın oynandığı günde kadınlarda KKTC(A) ve Türkiye, erkeklerde ise İran ile Özbekistan günü galibiyetle kapatan takımlar oldu.
LALA MUSTAFA PAŞA HENTBOL’A DOYDU
Sabah saat 10:00’da başlayıp akşamüzeri tamamlanan karşılaşmalarda Lala Mustafa Paşa Salonu gün adına toplam 4 maça ev sahipliği yaptı. Kadınlar karşılaşmasında Romanya ile KKTC(A) takımları karşı karşıya geldi. İlk devreyi 13-4 önde kapatan KKTC(A) takımı ikinci yarıda da oyun üstünlüğünü elinde bulundurarak sahadan 26-13 galibiyetle ayrıldı. Kadınlarda günün bir diğer maçında ise KKTC(B) takımı ile Türkiye takımları karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Türkiye ilk devreyi rakibi karşısında 21-7 önde kapatırken, sahadan da 37-18 galip ayrılarak ikinci günü galibiyetle kapatmış oldu. Günün erkeler karşılaşmasında Kosova ile Özbekistan, KKTC ile İran takımları karşı karşıya geldi. Kosova – Özbekistan karşılaşmasının ilk devresini 19-8 önde kapatan Özbekistan sahadan da 38-11 galip ayrılarak rakibini rahat bir oyun sonrası mağlup eden taraf oldu. Erkeklerde günün ikinci karşılaşmasında ise KKTC ile İran takımları karşılaştı. Oyunun başından sonuna üstün oynayan İran ilk devreyi 17-3 önde kapatırken, sahadan da 31-6 galip ayrılarak günü galip tamamlamış oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.