banner913
banner932
banner1012

Erkeklerde finalin adı GG – UKÜ

banner1020

Hentbolda dün akşam oynanan karşılaşmalar sonrasında erkekler finalinin adını belli oldu

banner974
Erkeklerde finalin adı GG – UKÜ

banner971
Hentbol play – off’un sonuna gelinirken erkeklerde finalin adı belirlendi. GG’nin Salı akşamı adını finale yazdırmasından sonra, dün akşam da MGA’yı ikinci karşılaşmada da mağlup eden UKÜ, adını finale yazdırdı. Kadınlar play – off ikinci maçında ise UKÜ – Levent’i ikinci karşılaşmada da mağlup ederek adını finale yazdıran ilk takım oldu. Play – off son maçında ise bu akşam Mağusa’da DAÜ – DİGEM takımları karşı karşıya gelecek.

UKÜ rakibini bekliyor
Gecenin ilk maçında kadınlar play – off ikinci karşılaşmasında UKÜ ile Levent takımları karşı karşıya geldi. İlk maçta rakibini 34 – 25 mağlup eden UKÜ, ikinci karşılaşmayı da 45 – 28 alarak kadınlarda finale yükselen ilk takım oldu. Maçın ilk devresini 21 – 11 önde kapatan UKÜ, etkili oyununu maçın ikinci devresinde de sürdürerek sahadan 45 – 28 galip ayrıldı. UKÜ’de Deniz 7 golle maçı tamamlarken, Levent’de 8 gol kaydeden Pınar maçın en skorer ismi oldu.
UKÜ, GG’nin rakibi oldu
Gecenin ikinci maçında ise erkeklerde UKÜ ile MGA takımları play – off ikinci karşılaşmasında bir araya geldi. İlk maçta rakibi MGA’yı 32 -27 mağlup eden UKÜ, ikinci karşılaşmayı da 30 – 25 kazanarak adını finale yazdırarak GG’nin rakibi oldu. Maçı 11 golle tamamlayan UKÜ oyuncusu Berkem, maçın adamı olurken, UKÜ aldığı galibiyetle final maçını beklemeye başladı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.