banner913
banner932
banner1012

Demokrasi Ortaokulu ve YDK şampiyon

banner1020

Ortaokullar arası Hentbol Birinciliği"nde kızlarda Demokrasi Ortaokulu, erkeklerde Yakın Doğu Koleji (YDK) şampiyon oldular

banner974
Demokrasi Ortaokulu ve YDK şampiyon

banner971

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı tarafından organize edilen "Ortaokullar arası Hentbol Birinciliği"nde final ve üçüncülük mücadeleleri dün oynanırken, şampiyonlar belirlendi.

Necati Taşkın Spor Salonu'nda oynanan maçlarda erkeklerde Bayraktar Türk Maarif Koleji, Bayraktar Ortaokulu'nu 13-12, kızlarda ise Oğuz Veli Ortaokulu, Şht. Hüseyin Ruso Ortaokulunu 13-12 mağlup ederek üçüncü oldular.

YDÜ RA25 Spor Salonunda oynanan kızlarda Demokrasi Ortaokulu, Bayraktar Ortaokulu'nu 15-13 mağlup ederek şampiyon olurken, erkeklerde Yakın Doğu Koleji (YDK) de Demokrasi Ortaokulunu 24-7 yenerek şampiyon oldu.

Kızlarda takım sıralaması şöyle oldu:

1) Demokrasi Ortaokulu

2) Bayraktar Ortaokulu

3) Oğuz Veli Ortaokulu

4) Şht. Hüseyin Ruso Ortaokulu

Erkeklerde takım sıralaması şöyle oldu:

1) Yakın Doğu Koleji

2) Demokrasi Ortaokulu

3) Bayraktar Türk Maarif Koleji

4) Bayraktar Ortaokulu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.