banner913
banner932
banner1012

Çimde hentbol heyecanı yaşanacak

banner1020

Hentbol Federasyonu, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile ortaklaşa gerçekleştirilmesi planlanan çim hentbolu turnuvasını, Atatürk Spor Kompleksi içerisinde gerçekleşecek

banner974
Çimde hentbol heyecanı yaşanacak

banner971

KKTC Henbol Federasyonu, pandemi nedeni ile yarım kalan hentbol ligleri konusunda, kulüplerle yaptığı toplantı neticesinde tescil kararı alırken, turnuva hazırlıklarına başladı.

Hentbol Federasyonu 25-26 Temmuz’da gerçekleşen Yeniboğaziçi Plaj Hentbolu Turnuvası’nın ardından çim henbolu turnuvası hazırlığı da yapıyor.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile ortaklaşa gerçekleştirilmesi planlanan çim hentbolu turnuvası, Lefkoşa’da Atatürk Spor Kompleksi içerisinde gerçekleşecek ve detaylı açıklama federasyon tarafından ilerleyen günlerde yapılacak.

2021 SEZONU 7 EYLÜL’DE

KKTC Hentbol Federasyonu şampiyonluk olmadan tescil edilen 2019-2020 sezonunun ardından yeni sezon planlamasını da kulüplere bildirdi.

Federasyon 2020-2021 sezonunu Eylül ayında başlatmayı planladı. 7 Eylül’de U18 Ligleri ile başlayacak yeni hentbol sezonu için de çalışmalar başladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.