banner913
banner932
banner1012

Bosna'da oynadığımız her maç bize tecrübe katıyor

banner1020

China Bazaar Gençlik Gücü Hentbol Takımı “Bosna'da ülkemizi temsil etmenin büyük gururunu yaşadık. Burada oynadığımız her maç bize büyük tecrübe katıyor.” açıklamasını yaptı

banner974
Bosna'da oynadığımız her maç bize tecrübe katıyor

banner971
China Bazaar Gençlik Gücü Hentbol Takımı, Bosna Hersek’te katıldığı turnuvada uluslar arası temsilyet yapmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyor.
China Bazaar Gençlik Gücü Hentbol Takımından, Bosna Hersek’te yapılan turnuva ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Bosna'da ülkemizi temsil etmenin büyük gururunu yaşadık. Burada oynadığımız her maç bize büyük tecrübe katıyor. En önemliside ambargoları kırıp ülkemizi, bayrağımız altında en iyi şekilde temsil etmek ve dünyadaki hentbolun ne seviyelerde olduğunu, nasıl salonlarda oynandığını görüp kendimizi geliştirerek kurduğumuz ve kuracağımız iyi ilişkilerle ülke hentboluna bir köprü oluşturmaktır.
Bugün oynayacağımız son maçınla turnuvayı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Bize destek olan tüm sporseverlere sonsuz teşekkürler.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.