banner913
banner932
banner1012

Mikrodalgada Asla Isıtmamanız Gereken 7 Besin

banner1020

Mikrodalga, doğru kullanılmadığı takdirde büyük bir tehlikeye dönüşebilir. İşte asla mikrodalgada ısıtmamanız gereken 7 besin...

banner974
Mikrodalgada Asla Isıtmamanız Gereken 7 Besin

banner971

 

 

Günümüzde mikrodalga kullanımı, oldukça tartışmalı bir konu. Kimi uzmanlar mikrodalgadan derhal vazgeçmemizi öğütlese de kimileri de doğru kullandığımız takdirde mikrodalga kullanmaya devam edebileceğimizi belirtiyor. Peki doğru mikrodalga kullanımı nasıl oluyor? Öncelikle mikrodalgaya koyduğunuz tabağın, çanağın, bardağın ya da herhangi bir eşyanın mikrodalga kullanımına uygun olması gerekiyor. Ardından sıra, asla mikrodalgaya koymamanız gereken yiyecekleri öğrenmeye geliyor! Ne olursa olsun mikrodalgada ısıtmamanız gereken besinleri derledik. Siz siz olun bunların hiçbirini mikrodalgada ısıtmaya kalkmayın!

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.