banner913
banner932
banner1012

Gök Olayları Fiziksel Sağlığımızı Nasıl Etkiliyor?

banner1020

Konu gök olayları olduğunda Merkür retrosunu duymayanımız yok! Peki bu retrolar ve tutulmalar fiziksel sağlığımızı nasıl etkiliyor?

banner974
Gök Olayları Fiziksel Sağlığımızı Nasıl Etkiliyor?

banner971

 

Merkür retrosu, son zamanların en çok merak edilen gök olaylarından biri olmaya devam ediyor. Sosyal medyada pek çok kullanıcı, başına gelen talihsiz olaylardan retroları ve tutulmaları sorumlu tutuyor. Merkür retrosu Merkür’ün yılda üç veya dört kez gerilemesi anlamına geliyor. Bu yörünge gerilemesi Merkür’ün temsil ettiği zekayı ve iletişimi etkiliyor. Peki ruh halimizi önemli ölçüde etkilediği iddia edilen bu gök olayları fiziksel sağlımızı nasıl etkiliyor? Gök olaylarının fiziksel sağlığımız üzerindeki etkilerini sizler için araştırdık ve yazdık. Eğer siz de önümüzdeki retro dönemlerine hazırlıklı bir şekilde girmek istiyorsanız doğru yerdesiniz!

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.