banner913
banner932
banner1012

Zarlar, Ali Aytaç için atıldı

banner1020

Ali Aytaç Tavla Turnuvasında Songuç Kürşad şampiyon olurken Güren Tilki ikinci, Şükrü Burağan üçüncü oldu

banner974
Zarlar, Ali Aytaç için atıldı

banner971

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ali Aytaç Tavla turnuvası önceki akşam gerçekleştirildi.

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Genel Merkez bahçesinde KKTC Telsim’in katkılarıyla düzenlenen organizasyonda 17 kişi zar attı. Yapılan elemelerin ardından finalde Songuç Kürşad, Güren Tilki’yi yenerek şampiyon olurken, ikinciliği de Güren Tilki kazanmış oldu.

Üçüncülük maçında ise Şükrü Burağan Hamit Sakallı karşısında galip gelerek üçüncülük elde etti. Turnuva sonunda düzenlenen törende dereceye girenlere ödülleri KTSYD Başkanı Çelen Oben tarafından verilirken, gecede ayrıca Ali Aytaç’ın oğlu Hüseyin Aytaç’a da merhum Ali Aytaç’ın hizmetlerinin anısına teşekkür plaketi verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.