banner913
banner932
banner1012

Zarlar Ada anısına atıldı

banner1020

Eski hakemlerden Murat Gökçe'nin merhum oğlu Ada Gökçe anısına düzenlenen tavla turnuvasının birincisi Ulaş Solakay oldu

banner974
Zarlar Ada anısına atıldı

banner971
KKTC Beşiktaşlılar Derneği, eski hakemlerden Murat Gökçe'nin merhum oğlu Ada Gökçe anısına tavla turnuvasındadüzenledi. Turnavanın birincisi UlaşSolakay oldu.
KKTC Fenerbahçeliler Derneğinin yönetim kurulu üyeleri de “Spor dostluk kardeşliktir.”felsefesiyle KKTC Beşiktaşlılar Derneği tarafından Fenerbahçeli Murat Gökçe'nin merhum oğlu Ada Gökçe anısına düzenlenen tavla turnuvasında derneği temsilen katıldılar.
KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar yaptığı açıklamada acının renginin olmadığını, sporun saha içinde ezeli bir rekabet dışında ise dostluk ve kardeşlikten ibaret olması gerektiğini bir kez daha anladıklarını belirtti.
Özdamar, misafirperverlikleri için başta Dernek Başkanı Mustafa Taş'a ve yönetim kuruluna, etkinliğe katılarak renk katan Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı tüm arkadaşlara teşekkürlerini sundu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.