banner913
banner932
banner1012

Yıldız bisikletçilerimiz Kırıkkale’de finiş yapacak

banner1020

banner974
Yıldız bisikletçilerimiz Kırıkkale’de finiş yapacak

banner971
Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu Yıldız Karması, Türkiye Şampiyonası Puanlı Yol Yarışı sezonunun son mücadelesine Kırıkkale’de çıkıyor.
Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası 7.Etap Puanlı Yol Yarışı 22-25 Eylül 2022 tarihlerinde Kırıkkale’de yapılacak. Yarışta ülkemizden de 6 bisikletçimiz yer alacak.
Kırıkkale’de ilk kez düzenlenecek “Türkiye Şampiyonası 7.Etap Puanlı Yol Yarışı” ile Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu yıldız sprocuları Türkiye’de bu sezon adına son yarışa çıkarak sezonu kapatacaklar.
Yarışmada ülkemiz adına erkeklerde Arcan Kuzhan, Emre Kaplan, Ege Erülkü, Kerem Pekmez ve Enes Tekkanat yer alırken Dilara Gölcük de yıldız kızlar kategorisinde pedal çevirecek.
Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu Başkanı Salih Yalızatantrenörlüğünde dün akşam Ankara üzerinden Kırıkkale’ye giden kafile son hazırlıklarını burada tamalmayacak.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.