banner913
banner932
banner1012

Yelkende Hakem Eğitim Semineri tamamlandı

banner1020

Türkiye Yelken Federasyonu ile K.T Yelken-Motor -Kürek Federasyonu işbirliğinde Girne Marina’da gerçekleşen seminer 4 gün sürdü

banner974
Yelkende Hakem Eğitim Semineri tamamlandı

banner971
Kıbrıs Türk Yelken-Motor-Kürek Federasyonu eğitim takviminde yer alan “ Yelken Hakem Vize,Terfi ve Aday Hakem Eğitim Semineri” gerçekleştirildi.
Türkiye Yelken Federasyonu ile K.T Yelken-Motor -Kürek Federasyonu işbirliğinde Girne Marina’da gerçekleşen seminer 4 gün sürdü. Türkiye Yelken Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hakan Kütük, Raziye Kütük ve Mustafa Kavak tarafından verilen eğitimlere mevcut ve aday hakemler katıldı.
Yelken Yarış Kuralları, Protesto, Yarış Yönetimi ve Yarış Sekreterliği şeklinde dört safhada gerçekleşen seminer sonrası yapılan sınavda başarılı olan 22 katılımcıya başarı sertifikaları verildi.
Türkiye Yelken Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kütük, düzenlenen eğitim içeriğinin en güncel haliyle Türkiye’de yapılan ulusal ve uluslararası şampiyonalarda kabul görmüş hakemlik kurallarının eğitim boyunca hakemlere aktarıldığını ifade etti.
KTYMKF Başkanı Mehmet Salih Havalı yaptığı konuşmada, K.K.T.C’de Yelken Sporunun her geçen gün gelişmekte olduğunu, başarılı sporcu, hakem ve antrenörlerin yetiştirilerek standartların yükseltilmesi için Türkiye Yelken Federasyonu’nun verdiği desteklerden ve her alandaki işbirliklerinden dolayı  memnuniyetini dile getirerek, teşekkürlerini iletti. LHA
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.