banner913
banner932
banner1012

Yayar on-line hakem seminerine katıldı

banner1020

banner974
Yayar on-line hakem seminerine katıldı

banner971
Kickboks Hakem Komitesi başkanı Vedat Yayar, Türkiye Kickboks Federasyonu tarafından düzenlenen on-line hakem seminerine katıldı. 
Kickboks Hakem Komitesi başkanı Vedat Yayar, 23 Ocak 2021’de Türkiye Kickboks Federasyonu tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin çeşitli illerinden katılan hakemlerle birlikte, on-line hakem seminerine katıldı. Seminerde kickboks oyun kurallarında yapılan değişiklikler ele alındı. 
Kickboks Federasyonubaşkanı Niyazi Demirel, Türkiye Kickboks Federasyon başkanı Salim Kayıcı ve federasyon yetkililerine böyle bir imkanı sağladıkları için teşekkür ederken, iki kardeş ülke federasyonları arasındaki mevcut iyi ilişkilerin daha da geliştirilerek devam edeceğini belirtti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.