banner913
banner932
banner1012

Triatlonculara seminer verilecek

banner1020

KKTC Bağımsız Dopingle Mücadele Kurulu “Triatlon Sporcularına Yasaklı Maddeler Ve Dopingle Mücadele” konu başlığı altında seminer verecek

banner974
Triatlonculara seminer verilecek

banner971

Sporcuların bedensel sağlığının ve zihinsel bütünlüğünün korunmasını, bedensel ve zihinsel eğitiminin uluslararası anlayış içinde yapılmasını sağlamak amacıyla KKTC Bağımsız Dopingle Mücadele Kurulu bilgilendirme seminerleri yapacak.

Spor müsabakalarında doping kullanımının önlenmesi için dopingle mücadeleyi yürütmekle görevli ve yetkili KKTC Bağımsız Dopingle Mücadele Kurulu  “Triatlon Sporcularına Yasaklı Maddeler Ve Dopingle Mücadele” konu başlığı altında seminer verecek.  

Atatürk Spor Kompleksi (Lefkoşa) içerisinde yer alan Sporcu Eğitim Merkezi’nde 2 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 18.00’da düzenlenecek seminer sonrası katılımcılara sertifika verilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.