banner913
banner932
banner1012

Triatloncular şaka yapacak

banner1020

Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlonu Pazar günü Kaplıca’da rekor sayıda bireysel sporcu katılımı ile gerçekleşecek

banner974
Triatloncular şaka yapacak

banner971

Ares Spor Kulübü tarafından düzenlenecek olan Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlonu, Pazar günü Kaplıca’da olacak.

Rekor sayıda bireysel sporcu yarışacağı ve Triatlon Federasyonu hakemlerinin görev alacağı yarışmada sporcular 1.9 kilometre yüzecek, 90 kilometre bisiklet sürecek ve 21.1 kilometre koşacaklar. Half ironman mesafesindeki yarışta 60a yakın bireysel sporcu ile takımlar mücadele edecek.

Türkiye’den ve çeşitli üçüncü ülkelerden sporcuların katılımı ile yapılacak yarışta yaklaşık 9 bin TL para ödülü yanında zengin hediyeler de verilecek. 8 kategoride ödülün verileceği Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlon yarışına Onan Limited-Hayat Su, Atakom Limited-Ülker, Aytan Market, Efes Pilsen, Güven Sigorta, Kolan Hastanesi katkı koyacaklar arasında yer alıyor. Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlon Yarışı’nda bu yıl ilk kez ulusal kategori ödülleri de verilecek. “Ülker Özel Ödülü” verilecek ulusal kategoride, K.T. Triatlon Federasyonu’nda kayıtlı kulüp ve sporcular arasında en iyi zamanı yapacak ilk 3 sporcuya para ve özel ödüller takdim edilecek.

Yarışma Pazar sabah saat 08.00’da Kaplıca’da yüzme ile başlayıp daha sonra bisiklet ve son olarak da koşu parkuru ile son bulacak Nisan Şakası Orta Mesafe yarışının ödül töreni saat 16.00’da yine Kaplıca Otel’de gerçekleşecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.