banner913
banner932
banner1012

TCF’den, Cimnastik Federasyonuna destek

banner1020

Türkiye Cimnastik Federasyonunun uluslararası hakemlerinden Sevgi Sarı, Artistik Cimnastik Minik Kızlar müsabakasında görev yaparken, müsabaka öncesinde hakemlerimize seminer verdi

banner974
TCF’den, Cimnastik Federasyonuna destek

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonunun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği Artistik Cimnastik Minik Kızlar müsabakasına Türkiye Cimnastik Federasyonu (TCF) da destek verdi.
Türkiye Cimnastik Federasyonunun Antalya bölgesi hakemlerinden, uluslararası hakem Sevgi Sarı, Artistik Cimnastik Minik Kızlar müsabakasında görev yaptı.
Uluslararası hakem Sevgi Sarı, Artistik Cimnastik Minik Kızlar müsabakasında görev yapması ile ilgili olarak Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu şu açıklamayı yaptı:
“Türkiye Cimnastik Federasyonu Antalya bölgesi hakemlerinden, uluslararası hakem Sevgi Sarı, yarışmamıza katılarak bizlere büyük destek verdi.
Sevgi Sarı, müsabaka öncesinde hakemlerimize seminer vererek son gelişmeler hakkında bilgilerini aktardı.
Müsabakada başhakem olarak destek veren Sevgi Sarı’nın aramızda olması Türkiye Cimnastik Federasyonu ile ikili ilişkiler anlamında müthiş bir dayanışma ve destek içerisinde olmamızın göstergesidir.
Sevgi Sarı hocamıza ülke cimnastiğimizin gelişimi için vermiş olduğu destekten ötürü çok teşekkür ederim. Başta Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, asbaşkan İsmail Göktekin ve tüm yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.