banner913
banner932
banner1012

Sivrili, Sancaktepe antrenmanlara başladı

banner1020

Ahmet Sivri’nin de formasını giydiği Sancaktepe Futbol Kulübü, Koronavirüs salgını nedeni ile liglere verilen aradan sonra idmanlara yeniden başladı

banner974
Sivrili, Sancaktepe antrenmanlara başladı

banner971

Futbol hayatını TFF 2. Lig ekiplerinden Sancaktepe Futbol Kulübündesürdüren temsilcimiz Ahmet Sivri, yeniden çalışmalara başlayan takımı ile ilk antrenmanda yer aldı.

Koronavirüs salgını nedeni ile liglere verilen aradan sonra idmanlara yeniden başlayan Sancaktepe takımı ilk çalışmalarını Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu nezaretinde Sancaktepe 15 Temmuz Stadında kondisyon ağırlıklı yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ligleri 12 Haziran'da başlatacağını duyurmasının ardından gerçekleştirilen ilk antrenmanda aralarında Ahmet Sivri’nin de yer aldığı Sancaktepe futbolcuları yeniden form tutmak için çalışmalara başladılar. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.