banner913
banner932
banner1012

Sezener: Sporcularımız antrenman yapabilmeli

banner1020

Mehmet Sezener, “Milli sporcularımıza devlet tarafından antrenman olanağı sağlanması gerekir. Sporcularımız kurallar çerçevesinde antrenman yapabilmelidirler.” açıklamasını yaptı

banner974
Sezener: Sporcularımız antrenman yapabilmeli

banner971
Futbol üst klasman hakemlerinden Mehmet Sezener, milli sporcularımıza devlet tarafından antrenman olanağı sağlanması gerektiğini açıkladı.
Milli yüzücü Paşa Sezener’in babası olan Mehmet Sezener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Sadece milli sporcularımıza antrenman yapma yolun açılması kanaatindeyim. Bu pandemi sürecinde sporcularımızın kurallar çerçevesinde antrenman yapmaları gerekmektedir.
Çünkü olası bir dış temasta ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleri için sporcularımızın hazır olmaları gerekmektedir. Bu dönemde göğsümüzü kabartan Buse Savaşkan’ın başarılarını örnek olarak gösterebilirim.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.