banner913
banner932
banner1012

Sertoğlu, sağlıkçılara teşekkür etti

banner1020

Hasan Sertoğlu, Covid-19 testlerini yapan Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli ile testlerimizi yapan tüm sağlık çalışanlarına, yaptığı açıklamayla teşekkür etti

banner974
Sertoğlu, sağlıkçılara teşekkür etti

banner971

 

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) başkanı Hasan Sertoğlu, Covid-19 testlerini yapan Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli ile testlerimizi yapan tüm sağlık çalışanlarına, yaptığı açıklamayla teşekkür etti.

Hasan Sertoğlu’nun açıklaması şöyle:

“Değerli spor camiası; ülkemizin geçirdiği zor günlerin ardından ligimizin başlangıç tarihini geçtiğimiz hafta sizlerle paylaştık. Bugüne kadar gelen sürede yoğun çalışmalar ve uğraşlar verdik.

Geçtiğimiz Perşembe ve Cuma günü de K-Pet Süper Lig ve K-Pet 1.Lig’de mücadele eden tüm kulüplerimizin; futbolcu, teknik direktör, yönetici ve kulüp personeli ile tüm futbol hakemlerimizin Covid-19 testlerini yaptırdık. Yapılan tüm testlerimizin negatif çıkması bizleri sevindirmiştir.

Dün itibariyle futbol kulüplerimizin hazırlık maçları da başladı ve kulüplerimiz kalan 8 haftayı tamamlamak için çalışmalarına hız verdi.

Bu süreçte bizlerin yanında olan Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli ile testlerimizi yapan tüm sağlık çalışanlarına şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.