banner913
banner932
banner1012

Sapsızoğlu’ndan yeni yıl mesajı

banner1020

banner974
Sapsızoğlu’ndan yeni yıl mesajı

banner971
KKTC CimnastikFederasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu,CimnastikFederasyonu yönetim kurulu adına mesaj yayınlayarakcimnastikcamiasının ve halkımızın yeni yılını kutladı.
Hasan Sapsızoğlu'nun yeni yılmesajı şöyle;
“2021 yılıgerek ekonomik, gerek sportif gerekse de sağlık anlamında zorlukların ve sıkıntıların yaşandığı bir yıl oldu. 2021 artık geride kaldı.
2022 yılının özelde cimnastikcamiasına, genelde ise tüm halkımıza; huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederim. Başarılarla dolu bir yıl olmasını dilediğim 2022 yılında özelde cimnastik genelde ise sporumuz açısından dışa açılım konusunda güzel gelişmelerinolmasını dilerim.
Sağlıklı koşulların yeniden oluştuğu, insanların huzurlu ve mutlu olduğu başarılarımızlataşlanacak yepyeni bir yılınbizlerin olmasını dilerim. Tekrardan yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.