banner913
banner932
banner1012

Sapsızoğlu: Hedeflerimiz planlı, gerçekçi hedeflerdir

banner1020

Ülkeye 3 cimnastik salonu kazandırma hedefindeki Cimnastik Federasyonunun başkanı Hasan Sapsızoğlu, federasyona gelen yeni cimnastik salonu taleplerini değerlendirirken yaptığı açıklamada, “Federasyon olarak koyduğumuz hedeflerimiz, planlama yapılarak ortaya çıkarılan gerçekçi hedeflerdir. Salon hedeflerimizi de böyle belirliyoruz.” ifadelerini kullandı

banner974
Sapsızoğlu: Hedeflerimiz planlı, gerçekçi hedeflerdir

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonunun, 2021 yılı içerisinde hizmete sunmayı hedeflediği 3 cimnastik salonu için girişimler sürerken, bölgelerden de federasyona salon talepleri geliyor.
Mesarya bölgesinden gelen cimnastik salonu teklifini değerlendiren KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu konuyla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:
“KKTC Cimnastik Federasyonu olarak koyduğumuz hedeflerimiz, planlama yapılarak ortaya çıkarılan gerçekçi hedeflerdir. Salon hedeflerimizi de böyle belirliyoruz.
Bölgelerde aktif çalışan kulüplerimizin olması, yetişmiş antrenörün olması vs gibi kıstasları ortaya koyarak planlamalarımızı yapıyoruz.Çünkü ölü yatırıma karşıyız. “Köyüm, arkadaşım, falan kişiye yakın” gibi bir düşünceye girmeden ilerliyoruz.
Şunuda ayırca belirtmek isterimki Mesarya bölgesi içinde özellikle de Vadili için çalışmalarımız, planlarımız vardır. Vadili için öncelikle antrenör yetiştiriyoruz. Sonrasında da köye salonu kazandıracağız.
Bu arada üzülerek belirtmek isterimki federasyon olarak Vadili’de bulunan “eski sinemayı”, salona dönüştürmek için talep ettik. Ancakolumsuz cevabı geldi.Köydeki depoları talep ettik. Ona da olumsuz cevap geldi.
Ama bunlar federasyon olarak bizleri yıldırmadı. Çalışmalarımız artarak devam ediyor. İnşallah kısa zamanda tüm hedeflerimizi ve fazlasını hayata geçireceğiz.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.