banner913
banner932
banner1012

Sapsızoğlu: Evde cimnastik yapan çocukları kutlarım

banner1020

Hasan Sapsızoğlu, evlerinde çalışmalarını sürdüren sporcularla ilgili değerlendirmelerde bulunurken, spor alışkanlığının cimnastikle kazanabiliceğine dikkat çekip, evde cimnastik yapan çocukları kutladı

banner974
Sapsızoğlu: Evde cimnastik yapan çocukları kutlarım

banner971

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, korona virus (COVID 19) salgın tehlikesi nedeniyle uygulanan kısmi sokağa çıkma yasağı sonrasında evlerinde çalışmalarını sürdüren sporcular ve genel durumla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Hasan Sapsızoğlu’nun değerlendirmeleri şöyle:

“İçinden geçtiğimiz bu zor süreçten bir an önce hep birlikte el ele verip kurtulacağız. Bu süreç bize gösteriyor ki sağlıklı nesiller yetiştirmek için spor şarttır.

Bu spor alışkanlığını da cimnastikle kazanabiliriz. Cimnastik ailesi olarak bizler 3 yaşından başlayarak çocuklarımızı sağlıklı bir birey yetiştirme anlamında hayata hazırlıyoruz.
Cimnastik Federasyonu olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bundan sonraki süreçte ne yapacağımızı da biliyoruz. Bu süreçte çağrılarımıza kulak verip evinde kalıp cimnastik yapan çocuklarımızı kutluyoruz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.