banner913
banner932
banner1012

Sapsızoğlu: Aktuğ, atıl vaziyetteki yeri spor tesisine dönüştürdü

banner1020

Hasan Sapsızoğlu, “Mustafa Aktuğ, tüm imkânsızlıklara rağmen atıl vaziyette duran bir yeri modern spor tesisine dönüştürerek çocuklarımızın hak ettiği ortamı yarattı.” açıklamasını yaptı

banner974
Sapsızoğlu: Aktuğ, atıl vaziyetteki yeri spor tesisine dönüştürdü

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, Lapta bölgesindeki Tekin Adalı Spor Merkezini sporumuza kazandıran Lapta Belediye başkanı Mustafa Aktuğ’a teşekkür ederken, tesisin önemine dikkat çekti.
Hasan Sapsızoğlu’nun konuyla ilgili açıklaması şöyle:
“Çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup sağlıklı nesiller yetiştirirken, Mustafa Aktuğ’un ülke sporuna kalıcı bir tesis yaratarak vermiş olduğu hizmet takdire şayandır.
Spora ve sporcuya destek veren kurum ve kuruluşlar yok denebilecek kadar az iken Mustafa Aktuğ tüm imkânsızlıklara rağmen atıl vaziyette duran bir yeri modern spor tesisine dönüştürerek çocuklarımızın ve gençlerimizin hak ettiği ortamı yarattı.
Cimnastik Federasyonumuzla işbirliği içerisinde yaratılan cimnastik salonumuz için ayrıca teşekkür ederiz. Cimnastik Federasyonu olarak yapmış olduğunuz bu hizmetten ötürü tüm ekibinizi ve sizi kutlar başarılarınızın devamını dileriz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.