banner913
banner932
banner1012

Özbilgehan: 6,5 milyonluk borcu azalttık

banner1020

Mehmet Özbilgehan, Spor Dairesi içerisinde yaptıkları çalışmalarla göreve geldiklerin buldular 6,5 milyonluk borcu, 1,5 milyona indirdiklerini açıkladı

banner974
Özbilgehan: 6,5 milyonluk borcu azalttık

banner971

Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan, Spor Dairesi içerisinde yaptıkları çalışmalarla borcu azalttıklarını açıkladı. Daireyi prensipler ortaya koyarak disipline etmek çok önemliydi.

Mehmet Özbilgehan, göreve geldikten sonra 6,5 milyonluk bir borç bulduklarını, daire içerisinde

yaptıkları disiplin çalışmaları ile borcu 1,5 milyona indirdiklerini açıkladı.Mehmet Özbilgehan açıklamalarında “Mevcut yapıyı sürdürebilir yapma adına personelin daha ciddi ve etkin katılımını sağlayan bir çalışma ortamı sağladık. Böylece borcu indirdik. Ama istediklerimizi yapamıyoruz. Elimiz kolumuz bağlıdır. Çünkü maliyenin koyduğu kriterler vardır. Eski borçların – faturaların ödenmemesi sorunu vardır. Bunları da hepsini disipline ettik.

Yeni yatırım yapamıyoruz. İflas etmiş dairenin bir şey yapması pek mümkün değildir. Ama biz stratejik adımlar atarak ilerliyoruz. Epey de yol kat ettik.

Sporun sadece futbolun değil, ülke sporunun yaşam boyu sporu sağlama adına stratejik adımlar atmaya devam ediyoruz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.