banner913
banner932
banner1012

Ortopedik Engelliler balık avladılar

banner1020

banner974
Ortopedik Engelliler balık avladılar

banner971
Serhatköy Avcılık Atıcılık ve Gazimağusa Avcılık Atıcılık Birlikleri işbirliğinde,Vasfi Kuni öncülüğünde5'inci Ortopedik Engelliler Olta ile Balık Avlama Yarışması, KKTC Avcılık Federasyonu gözetiminde gerçekleştirildi.
Gazimağusa Limanı'nda KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay'ın da katıldığı güzel bir organizasyonla gerçekleştirilen yarışmaya Kılınçlı Av Gönyeli, Deep Dive Diving Center, Gül Em Shipping, Cinsa Shipping. Özkıraç Lifting, Ada Port LTD ve Asbuzu LTD ile Gazimağusa Başkılavuzluk ve Liman Başkanlığı personelikatkı koydular.
Ortopedik Engelliler Derneği başkanı Günay Kibrit’in de yer aldığı 5'inci Ortopedik Engelliler Olta ile Balık Avlama Yarışması sonunda dereceye girenlere kupaları verildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.