banner913
banner932
banner1012

Off-Road tutkunları Ordu'da yarıştı

banner1020

banner974
Off-Road tutkunları Ordu'da yarıştı

banner971

Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası 1. ayak yarışı, Ordu'da yapıldı.

Gezenbilir Offroad Kulübü tarafından Karadeniz illerindeki birçok off-road kulübünün katkısıyla düzenlenen organizasyonda, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Melet Irmağı kenarında özel olarak hazırlanan zorlu parkurda, 16 otomobil yarıştı.

Motor gücüne göre farklı kategorilerde düzenlenen yarışlarda sporcular, zorlu parkurda mücadele etmeye çalışırken, bazı otomobiller yarışı tamamlayamadı.

Küçük çapta kazaların da yaşandığı yarışlar sonunda derece giren sporculara ödülleri verildi.

Yarışma direktörü Caner Okay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, organizasyona Karabük'ten Artvin'e kadar 13 ilden sporcuların katıldığını söyledi.

Yarışların oldukça çekişmeli geçtiğini ifade eden Okay, 5 binin üzerinde seyircinin takip ettiği organizasyonun sorunsuz tamamlandığını belirtti.

Okay, kendilerini yalnız bırakmayan sporculara ve Ordululara teşekkür ederek, ikinci etabın ağustos ayı içerisinde Düzce'de yapılacağını kaydetti.

Gezenbilir Offroad Kulübü Başkanı Muammer Çelebi ise yarışların Ordu'da düzenlenmesine katkı sağlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesine teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.